Portfolio Category: Posm

Pliant cu suport de pixuri

Pliant in forma de plic impreuna cu un suport de pixuri. Suportul personalizat in care se pot aseza pixurile este livrat in interiorul pliantului pentru a ocupa putin spatiu. 
Read more

Shelf talker Theraflu

Pentru o mai buna vizibilitate si pozitionare pe raft, am produs un model de shelf talker. El confera o vizibilitate optima si se fixeaza rapid pe profil.
Read more

Wobbler Mamut Seal Universal

Universal. Este un cuvânt care spune multe, prea multe. Așa că am venit cu o etichetă care să arate că adezivul MAMUT SEAL UNIVERSAL este pe cât de puternic, pe atât de versatil. Am accentuat faptul că are foarte multe utilizări, pentru diferite tipuri de materiale (1001 aplicații), că este foarte rezistent și flexibil. Culorile…
Read more

Wobbler Mamut Seal Transparent

Wobbler Mamut seal transparent este un adeziv de înaltă calitate pentru construcții. Se întărește în prezența umidității atmosferice și formează o peliculă cauciucată rezistentă. Compania producătoare îi cunoaște calitățile, specialiștii Benett le-au aflat și le-au implementat pe etichetă. Provocarea a fost ca informațiile despre beneficiile produsului să ajungă și la clienți. Pentru o identificare mai…
Read more

Wobbler Mamut Glue High Tack

Prin imaginile folosite am încercat să inducem ideea de putere și rezistență. Fiind un produs dedicat cu precădere publicului masculin, am folosit elemente cheie de descriere a produsului, imagini simple și de impact, culori expresive. Layoutul aerisit asigură o vizibilitate mai bună a mesajului și face produsul să fie unul atractiv la raft.
Read more