Creatie Grafica Publicitara

Ce culoare îți vine cel mai bine? Care este minimumul de cuvinte pe care trebuie să-l folosești pentru a transmite informația corectă clientului? Ce imagini sunt potrivite, cum trebuie ele dispuse? Nu e știința construirii rachetelor, dar rămâne totuși o știință – aceea de a face creație grafică publicitară de calitate și cu impact la public.

La Benett poți obține o gamă variată de materiale promoționale pe care le realizăm de la zero în funcție de nevoile clienților și specificul afacerii. Oferim pliante, broşuri, cataloage, afişe, cărti de vizită, fluturaşi, mape prezentare, bannere si mesh-uri, standuri expoziționale în care punem toată experiența noastră.

Reviste, cataloage, cărți de colorant – sunt câteva dintre serviciile de grafică publicitară și tehnoredactare pe care le oferim. Participarea la evenimente și târguri presupune o prezentare în fața publicului a afacerii personale și vine la pachet cu necesitatea de a avea un stand de prezentare a produselor, un nou design de produs. La Benett oferim pachete complete pentru astfel de evenimente. La deschiderea afacerilor, a birourilor de lucru cu publicul, magazinelor sau restaurantelor oferim servicii de design ambiental, amenajarea spațiului, signalistică.