Promotionale

13

Produsele personalizate cu elementele de identitate ale companiei fac parte din strategia de marketing a multor companii. Să-ți pui numele pe anumite obiecte utile care sunt ulterior folosite repetitiv de un potențial client, cum este o cană sau un pix, pare o idee foarte la îndemână. Execuția lor face diferența și dă dovada profesionalismului.

La Benett realizăm materiale promoționale standard sau customizate, în funcție de nevoile clienților noștri. Pentru materialele standard, oferim mai multe metode de imprimare: pe instrumeste de scris, articole de birou, electronice, umbrele, genți și articole de călătorie, pe produse de timp liber sau de îngrijire personală, pe produse de casă și pe cadouri. Facem imprimări pe unelte, textile, realizăm brelocuri, agende și calendare sau alte produse de papetărie.

La cererea clienților, realizăm promoționale și pe alte obiecte din plastic, lemn, sticlă sau ceramică (pahare, căni, trofee, ornamente), textile, hârtie (post-it-uri), produse medicale. Ne adaptăm oferta și altor cerințe mai surprinzătoare.