Evenimente

Organizarea sau participarea la evenimente presupune o serie de activități de culise, este sinonimă cu punerea în scenă a unui spectacol. Oferim o serie întreagă de servicii care să elibereze clienții de povara evenimentelor din spatele cortinei. Iar povara poate fi una chiar fizică, așa că oferim, printre altele, suport logistic: transportul standului, montare/demontare stand, depozitare stand și suport pe tot parcursul evenimentului.

Team buildingul, pe cât de dorit și distractiv pentru angajați, pe atât de consumator de energie pentru organizatori. Așa că la Benett oferim întregul concept al team-buildingului, punem la dispoziție toate materialele promoționale necesare, decorăm sălile de conferințe, asigurăm transportul și cazarea participanților. Oferim și servicii de catering, organizăm petreceri tematice, mese festive sau programe artistice.

La Benett găsiți servicii complete de mailing sau direct mailing: printare, layout, plicuire, trimitere prin poștă sau prin e-mail.

Inaugurarea unui magazine vine la pachet cu o serie de griji pe care noi, profesioniștii Benett, le evaporăm. Serviciile noastre complete asigură logistica necesară, dar și promovarea evenimentelor de deschidere în mass-media, materiale promoționale, suport, hostess, promoter și ajutoare pe toată durata proiectului.