Testimoniale

Prin prezenta mentionam ca este o placere pentru noi sa lucram cu Benett Publicis si o
vom face de fiecare data cand vom avea ocazia mai ales ca impartasim acelasi valori, profesionalism si entuziasm.
Categoria de material pe care o produceti pentru noi în care intra printurile de micii si mari dimensiuni pe hartie, autocolant, poliplan, polipropilena, forex etc., au fost de o calitate foarte buna, si in conformitate cu cerintele noastre.
Avand în vedere cele de mai sus, acordam firmei Benett Publicis o buna recomandare
celor interesati si sustinem colaborarea cu aceasta firma.

Nadolu Olimpia, Associate Marketing Manager Breakfast Cereals

Lucram constant cu Benett Publicis SRL de peste 4 ani. Pe parcursul acestei perioade, agentia si-a imbunatatit constant modul de lucru si implicit calitatea serviciilor oferite ceea ce ne-a dat noua mai multa incredere si siguranta pe noile proiecte dezvoltate impreuna. S-au adaptat tot timpul la noile necesitati de comunicare ale produselor noastre.
Ca si exemple, este un furnizor constant pentru DTP si tiparituri, POSM-uri pentru farmacii si materiale promotionale.
Consider ca si pe viitor putem beneficia de acelasi standard ridicat al serviciilor de publicitate prestate catre compania noastra, precum amabilitate, bunavointa si dorinta de a face lucuruile cat mai bine.

Oana Voinescu, Product Manager

S.C. ANTIBIOTICE S.A., cu sediul in Iasi,  colaboreaza excelent cu S.C. BENETT
PUBLICIS S.R.L., aceasta furnizandu-ne servicii publicitare de înalta calitate.
Intre noi partenerii, nu au existat neconcordante si ne exprimam dorinta de a colabora cu societatea S.C. BENETT PUBLICIS S.R.L. si in viitor. Avand in vedere modul de comportament al firmei si al angajatilor acesteia, recomandam S.C. BENETT PUBLICIS S.R.L. ca o firma in care se poate avea încredere deplina in relatiile contractuale si cu receptivitate la cerintele beneficiarului.

Mihaela Popescu, PR Medical

Este de ajuns sa spun ca Benett are poate cel mai important atu al unei firme care vrea sa faca business de calitate: seriozitatea.
Benett a dat dovada de professionalism si o foarte buna organizare a serviciilor pe care le ofera si a indeplinit cu succes si la timp toate obligatiile contractuale.
Si putem da cazul concret in care atat la sfarsitul anului trecut, cat si la inceputul acestui an, am avut nevoie sa se aduca si sa se livreze in tara pe categorii de produse, materiale promotionale intr-un termen destul de strans. Propunerile au fost foarte adecvate si livrate in timp util.
Recomandam Benett pentru profesionalism si seriozitate.

Elena Petcu, Senior Product Manager