Despre Noi

Mereu protejam interesul clientului

poza-1

Publicitatea, etica și deontologia. Pentru Benett este important să găsim armonia dintre cele trei noțiuni și să oferim servicii corecte într-o piață tot mai compromisă.

Cu fiecare contract, ne angajăm să protejăm informațiile despre clienții noștri și secretele profesionale ale fiecărei campanii în parte. Suntem parteneri de încredere pentru companiile care apelează la serviciile noastre și profesioniști în respectarea deadline-urilor și înțelegerilor stabilite.

poza-2Persuasiunea, prin mesaj, culori, grafică, este apanajul publicității.

Dorința de a determina clientul să acționeze, să cumpere, să dezvolte atașament față de un brand trebuie să fie temperate de cea de a oferi informații corecte. La Benett, experiența ne-a arătat că respectul față de public, atunci când construiești materiale publicitare, crește potențialul campaniei de promovare.

La Benett, știm cel mai bine că publicitatea trebuie să fie decentă, corectă și să fie elaborată în spiritual responsabilității sociale.

Obiectivele noastre

1.

Un client Benett mulțumit este un client care are clienții mulțumiți. Este deviza noastră, a specialiștilor în publicitate și comunicare de la Benett.

Ne dorim să oferim servicii de calitate, pliate pe nevoile clienților, profesioniste și care să îmbine creativitate cu pragmatismul. Suntem mereu atenți la schimbările pieței, la tendințe și obiceiuri de consum, astfel că le oferim clienților noștri și consultanță de repoziționare pe piață.

2.

Profesionalismul este ceea ce-i recomandă pe angajații Benett.

Am lucrat la sute de campanii de publicitate, am realizat mii de materiale promoționale și prezentări. Dar ceea ce ne califică este faptul că am învățat, ne-am perfecționat permanent și ne-am adaptat provocărilor pieței, am crescut alături de clienții noștri, am creat cu seriozitate și hotărâre un brand. Benett a devenit parte din echipa clienților noștri, iar succesul acestora a fost ținta noastră.

3.

Creativitatea și originalitatea.

Nevoie de a oferi în permanență noul, ineditul, nemaiîntâlnitul este o provocare. Iar piața se schimbă amețitor. Am învățat să schimbăm vitezele în funcție de nevoile clienților noștri, să ne adaptăm cerințelor lor, păstrând rigorile unor campanii de publicitate de calitate și oferind servicii premium. Imagini, cuvinte, culoare, grafică, am găsit echilibrul și combinațiile cele mai potrivite pentru succes.

Studii de caz

page2_img3

Să faci publicitate presupune să înțelegi domeniul și publicul, să îți stabilești targeturi clare și să ai și o viziune. În contextul unei piețe atât de competitive, să vinzi produse este o provocare.